Al sinds de start van Aabo Trading in 1987 onderscheiden wij ons door goede productkwaliteit, extreme service, meer dan ruime expertise en bovenal een zeer grote flexibiliteit. Aabo Trading heeft haar succes vooral te danken aan de buitengewoon snelle leveringen, verregaande service en trouwe ondersteuning van haar klanten. 

Een van de pijlers onder ons succesverhaal is onze onafhankelijkheid in de markt. Dat geeft ons de vrijheid om de vinger aan de pols van onze klanten te houden en onze eigen koers te bepalen. Wij zorgen ervoor dat we weten wat er bij de klanten leeft, wat hun wensen zijn en spelen daar snel op in. Dat is in ons voordeel, maar meer nog in het voordeel van onze klanten. Zij weten dat zij worden gehoord en kunnen zich met een gerust hart richten op hun eigen werkzaamheden. Aabo Trading staat als een goede partner achter hen. 
 
Een andere belangrijke succesfactor zijn onze 17 teams met zeer vakbekwame en gemotiveerde, geschoolde en ondernemende medewerkers maximaal betrokken bij het bedrijf en bij de tevredenheid van onze afnemers.  Aabo Trading reageert landelijk als één hecht team dat altijd voor u klaar staat. Dat de Aabo-formule werkt blijkt wel uit onze groei. Bent u nog geen klant? Neem dan snel de proef op de som.
 
Door de jaren heen is Aabo Trading van een groothandel in dakmaterialen uitgegroeid tot de meest complete aanbieder van producten én diensten in de dakenbranche. Onze unieke One Stop Shopping formule in combinatie met onze landelijke dekking verspreid over 17 vestigingen maakt van Aabo Trading met recht de grootste en meest complete partner voor alles dat met daken te maken heeft.
 
 

Bezoek ook eens: